Om oss

Velkommen til Stall Patrick Hester Norway – et helhetlig foretak med faglig engasjement for hesten så vel som rytteren, med skreddersydde målsettinger for ekvipasjen og sporten som utøves. Med bred erfaring og forretningskompetanse fra Irland og Europa for øvrig, er dette også stedet for kjøp/salg og internasjonal markedsføring – med The Irish Horse Center som plattform.

Ridetimer med Stall Patrick Hester

Vi på Stall Patrick Hester spesialiserer oss på trening av hest. Eier og leder, Patrick Hester, vokste opp på en slik gård som anses å være stolt representant av Irlands tradisjonsrike hesteavl og salg. Dette er grunnlag for Patricks utdannelse, yrkeskarriere og dannelse generelt, innenfor fagområdet hest så vel som å drive med hest kommersielt.

Akkumulasjonen av alt dette, får du blant annet presentert her. Vårt treningstilbud av bygd opp av tre ulike elementer: 

  1. Vitenskapen om hvordan hesten lærer,
  2. Horsemanship og 
  3. Ypperste utvalg av teknikker hentet fra ulike disipliner innen hestesporten.

Når dette kunnskapsfundamentet formidles, skapes forståelse og utvikling i hesten, i rytteren og i kommunikasjonen mellom de to. Det er etisk forsvarlig på alle måter, og har dermed livets rett langt inn i fremtiden også.

Det spiller ingen rolle hva slags disiplin man driver med, ei heller på hvilket nivå en befinner seg. Enten ekvipasjen mottar skreddersydd treningsprogram, eller det deltas på kurs – så skal det være moro, mener Patrick bestemt. Vi tar med oss gleden og lidenskapen gjennom alle ledd av læringen.

Uansett hva slags mål og/eller utfordringer som måtte finnes, vil Patrick Hester tilrettelegge slik at resultater oppnås. Er det en unghest som skal startes? Er henger trening nødvendig? Fins det uønsket adferd? Lyst på ridetimer, eller et helgekurs, eller noe helt annet? Sjekk ut vår nettside, fyll ut kontaktskjema – og veien til økt innsikt og morsommere trening mot målet er i gang.

Mission

Patrick Hester har som mål å øke din forståelse av kommunikasjonsprosessen mellom hest og rytter. Dette oppnås ved å videreformidle vitenskapen bak hvordan hesten lærer. For at kunnskapen skal få bli til erfaring, legges det opp til morsomme treningsøkter med klare delmål og hovedmål for hver enkelt ekvipasje.

Vår misjon er å hele tiden fremme og forbedre kommunikasjonen mellom hest og rytter.  Herunder implementeres Horsemanship, og i det hele tatt alt som sørger for et etisk og solid fundament i alle ryttere og/eller eiere og deres hester.

Vision

My vision is to harmonize the science of equine learning, using best practices from the world of horsemanship and equitation.

Values